Iohannis: Românii care se întorc din țările cu risc ridicat de infecție vor fi supuși izolării la domiciliu și după 15 iunie

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat marți, 9 iunie 2020, în cadrul unei declarații de presă susținută la Palatul Cotroceni că starea de alertă din țara noastră ar putea fi prelungită și după data de 15 iunie 2020, iar românii care revin din țările cu risc ridicat de infecție vor fi supuși în continuare măsurii de izolare la domiciliu.

„Tocmai am încheiat o ședință de analiză împreună cu Premierul Orban, mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali. Am luat în discuție situația epidemiei, am luat în discuție posibile măsuri de relaxare și am luat în discuție, evident, necesitatea prelungirii stării de alertă”, a anunțat Iohannis.

Printre măsurile discutate pentru a fi adoptate și după data de 15 iunie s-au numărat atât cele de relaxare, precum redeschiderea mall-urilor și a sălilor de fitness, dar și cele restrictive, printre care și izolarea la domiciliu a românilor care se întorc în țară din unele țări în care numărul de noi infecții cu coronavirus este în continuare îngrijorător.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Oficial: Italia, Germania și Franța își închid definitiv hotarele pe doi ani de zile!...

VIDEO: DOI TINERI DIN IAŞI S-AU ÎNFIERBÂNTAT PE STRADĂ.

Orban: După 15 iunie, românii veniți din străinătate nu mai intră în izolare la domiciliu