Oficial: Italia, Germania și Franța își închid definitiv hotarele pe doi ani de zile!...

Oficial: Italia, Germania și Franța își închid definitiv hotarele pe doi ani de zile!...

Statele membre ale Uniunii Europene au decis marţi în unanimitate să interzică timp ce 2 ani de zile intrarea în UE a persoanelor care nu sunt cetăţeni ai blocului comunitar, a anunţat cancelarul german Angela Merkel. Italia, Germania si Franta au decis sa inchida total granitile, astfel timp de doi ani nimeni nu va putea intra si nu va putea iesi din aceste tari. Romanii vor ramane blocati acolo 2 ani. 


Toate ţările membre ale UE „sunt de acord să impună o interdicţie de intrare, cu câteva excepţii minore”, a declarat cancelarul într-o conferinţă de presă, după un summit prin videoconferinţă cu ceilalţi lideri din Uniune.


„Cu cât călătorii sunt mai puțini, cu atât mai mult putem controla răspândirea virusului, prin urmare, după cum tocmai am informat partenerii noștri din G7, propun șefilor de stat și de guvern, o restricție asupra călătoriilor neesențiale către Uniunea Europeană”, a spus luni, von der Leyen, într-o declarație video, pe contul ei de Twitter.


Cu toate acestea, ea a precizat că vor exista unele excepții de la restricții, inclusiv membrii de familie ai resortisanților europeni, personalul esențial, cum ar fi medicii și asistentele medicale, precum și persoanele care transportă mărfuri către Uniunea Europeană. Cetățenii Regatului Unit nu vor fi afectați de această măsură. Daca situatia se va inrautati, celelate tari la fel vor inchide granitele pe 2 ani.

Comentarios

  1. Bă voi gânditi înainte să vorbiți

    ResponderEliminar
  2. Imposibil așa ceva o sa fie revoluție

    ResponderEliminar
  3. Asta se chema revolta populara omeni yrebue sa mearga acasa sa isi vada fam lor

    ResponderEliminar
  4. Mare prostii mai sunt pe netu ista . Cine vrea să pornească acasă. Nu credeți prostiile nimanui . Așa credeam și eu . Și am pornit de la franta spre md și tare repede am trecut vămile și nu o fost probleme cum spuneau alții. Că germania face probleme nuștiu ce .Dacă ești cu biometri și nui trecut . Mergi fară probleme ...
    Dar Dacă e trecut cu nu mai multe zile decît cîn sa început carantina . Tot nus probleme , asta cel puțin ungurii așa spun , că nu amendează pentru asta deoarece e carantină .
    pur și simplu de ar fi oameni mai sinceri și mai cu inimă de oameni , nu ar scri toate magariile aici pe net și alții le cred și se tem să pornească la drum. Șap spuneau ca te pun romînii daca ai pașaportu romîn cu tine. Tot nui adevărat. Am trecut cu persoane care aveau și pașaport romîn și buletin romîn . Și cîn treci vama romînă te întreabă une pleci ? Și îi spui că treci tranzit . Și o mașină de poliție te conduce să te alimentezi cu combustibil daca ai nevoie . Și te conduce puțin pînă la auto rută . Și mergi nai probleme . Pot da mai multe detalii cine are nevoie .

    ResponderEliminar
  5. Chiar nu gîndesc de loc cum poate să fie aşa ceva lasă măcar sa dea voie sa vină fiecare la familia sa dar intrarea în tara lor să nu dea voe,asta e o nebunie totală....

    ResponderEliminar
  6. Di ce spuneți că nu-i problema la Unguri, ieri a plecat persoane la Ucraina și o persoană a plătit amendă de 400€,la unguri că ierta trecut buletinul de 3 luni,numai cu câteva zile...e problemă mare...lume dragă plecăm acasă că cum este acasă nu-i an străinătate...Vă pupăm cu drag...Sănătate va doresc 🙏🙏🙏🥰🥰🥰

    ResponderEliminar
  7. Sa-l fut in gura pe dodon...unde facem noi 2000 de euro lunar acasă vrea sa stam in md dar nu face nici o pl o să strîngă toți moldoveni si o daie foc la parlament cum in 2012

    ResponderEliminar
  8. Cocalarul care a scris articolul asta fake s-o ia la papacioc, de la tot poporul tarilor pe care l-ea mentionat.

    ResponderEliminar
  9. Nu se poate asa ceva.Au scris in articol ca se va inchide pentru cei care nu fac parte din UE.Interpretere dupa ureche.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

VIDEO: DOI TINERI DIN IAŞI S-AU ÎNFIERBÂNTAT PE STRADĂ.

Orban: După 15 iunie, românii veniți din străinătate nu mai intră în izolare la domiciliu