Germania e pe punctul de a închide un land după cel mai violent focar de coronavirus – din 1000 de muncitori testați pozitiv, 650 sunt români

Germania, la un pas de o decizie radicală după izbucnirea celui mai violent focar din Europa: peste 1.000 de muncitori au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, 650 dintre ei sunt români.

Autorităţile germane iau în calcul izolarea unei întregi regiuni după ce a izbucnit cel mai violent focar de coronavirus din Europa.

Autorităţile regionale ale landului Renania de Nord-Westfalia se va reuni într-o sesiune extraordinară în care se va discuta reinstituirea izolării regiunii după ce peste 1.000 de muncitori care lucrează într-un abator s-au infectat cu noul coronavirus, informează DPA.

Toţi cei 6.500 de muncitori din abator vor fi testaţi. Până în prezent, 1.029 de lucrători au fost testaţi pozitiv, iar 650 dintre aceştia sunt români.

Echipe mobile de testare au fost trimise în regiune pentru a testa locuitorii din zonă. Oficialii germani le recomandă muncitorilor străini ai abatorului să nu părăsească ţară şi dau asigurări că aceştia vor primi cel mai bun tratament pe care sistemul medical german îl poate oferi.

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Oficial: Italia, Germania și Franța își închid definitiv hotarele pe doi ani de zile!...

VIDEO: DOI TINERI DIN IAŞI S-AU ÎNFIERBÂNTAT PE STRADĂ.

Orban: După 15 iunie, românii veniți din străinătate nu mai intră în izolare la domiciliu