Cristina Bălan, bruscată de polițiști și de un paznic după ce baieții ei cu sindromul Down s-au urcat într-un tobogan

Cristina Bălan, bruscată de polițiști și de un paznic după ce baieții ei cu sindromul Down s-au urcat într-un tobogan. Cristina Bălan, câștigătoarea de la „Vocea României”, a trecut printr-o situație greu de tolerat de orice părinte. Artista ar fi fost apostrofată și luată de braț de doi polițiști locali, dar și de către un paznic după ce cei doi băieței ai ei, care suferă de sindromul Down, s-ar fi urcat într-un tobogan aflat într-o zona inchisă dintr-un parc.

Cristina Bălan a povestit cu lux de amănunte întreaga întâmplare, iar soțul său a filmat neplăcutul incident. Video-ul a fost făcut public și a stârnit foarte multe reacții de indignare din partea internauților.

Cristina Bălan, bruscată de polițiști și de un paznic. Întreaga întâmplare, relatată de artistă cu lux de amănunte

”L.E. Foarte important de mentionat ca eram singura in parc cu copiii. Sotul meu plecase sa ne ia de mancare, in apropiere.
Parcul era deschis, doar zonele cu tobogane aveau niste benzi albe puse aiurea si smulse de alti copii, probabil, din care iti dadeai seama, in cele din urma, ca acolo nu e voie.
Dar picii mei, pur si simplu disperati sa ajunga acolo, dupa ce le spusesem ca au voie sa alerge (doar suntem intr-un parc), au zbughit-o direct spre tobogane, in directii diferite. E foarte dificil sa prinzi doi iepuri care alearga in directii opuse. Am incercat. N-am reusit.

Voi scrie cateva lucruri despre intamplarea de astazi din parc, despre ce inseamna lipsa totala de empatie si intelegere, cand la mijloc e o situatie mai dificila. Sau mai speciala.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Oficial: Italia, Germania și Franța își închid definitiv hotarele pe doi ani de zile!...

VIDEO: DOI TINERI DIN IAŞI S-AU ÎNFIERBÂNTAT PE STRADĂ.

Orban: După 15 iunie, românii veniți din străinătate nu mai intră în izolare la domiciliu