Au explodat „brusc” cazurile de Covid după ce Parlamentul a anunţat că nu votează prelungirea stării de alertă




Surprize, surprize, încep să crească cazurile noi de coronavirus, culmea, la câteva zile după ce majoritatea partidelor parlamentare au anunţat că nu votează prelungirea stării de alertă.

Din pură coincidenţă, de trei zile, tot cresc cazurile de coronavirus. Guvernul încearcă astfel să forţeze Parlamentul să voteze prelungirea stării de alertă pe motiv că pandemia nu a trecut şi că apar tot mai multe cazuri după măsurile de relaxare şi că astfel se impun noi restricţii populaţiei.

Până astăzi, 11 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.182 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.283 au fost declarate vindecate și externate. Până astăzi, 1.369 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 237 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.213  persoane. Alte 101.455 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 531.619 de teste„, transmite Ministerul Sănătăţii.

A crescut numărul cazurilor de coroavirus pentru că în ultimele 24 de ore a fost realizat un număr record de teste, 11.055.

Şi brusc, de la 196 numărul noilor cazuri de covid a ajuns în 24 de ore la 237. A crescut şi numărul cazurilor de persoane internate la ATI de la 150 la 153.

În timp ce numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu a crescut de la 99.349 la 101.455 de persoane.

Prin „aranjearea” în sus, a cifrelor, Guvernul speră să convingă Parlamentul de necesitatea prelungirii stării de alertă până în 15 iulie 2020.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Oficial: Italia, Germania și Franța își închid definitiv hotarele pe doi ani de zile!...

VIDEO: DOI TINERI DIN IAŞI S-AU ÎNFIERBÂNTAT PE STRADĂ.

Orban: După 15 iunie, românii veniți din străinătate nu mai intră în izolare la domiciliu